B&B de Bovenbouw

Kun jij soms ook nog terugverlangen naar dat moment dat je even snel een tandenborstel en een paar kledingstukken in je tas gooide en een weekendje weg kon gaan? Met kinderen is dat toch net even andere koek, je auto zit altijd net te vol en dan nog mis jij of je kind een paar essentiële items. In onze B&B proberen we je dat onbezorgde gevoel van vroeger een beetje terug te geven. Even met een auto met alleen kinderen, kleding, tandenborstels en hun lievelingsknuffel op pad – dan zit je auto ook al vol genoeg.

In B&B de Bovenbouw hebben we aan alles gedacht (mocht je iets missen horen we dat natuurlijk graag). Voor de allerkleinsten zetten we een box, wipstoel, speelkleed, Triptrap met babyschaal en kinderwagen klaar. Er is een speelhoek, leeshoek, knutseltafel en genoeg leuk speelgoed om je heerlijk mee te vermaken. Uiteraard zijn er handdoeken, hydrofieldoeken, badcapes en lekkere douchespullen voor groot en klein.

Bij slecht weer ga je lekker apenkooien in de gymzaal en als het droog is neem je koffie/thee mee het plein op en spelen je kids in de zandbak, op het klimrek, voeren ze de kippen of spelen ze in het speeltuintje voor de school. Ook in de omgeving is van alles te ontdekken, zoals een strandje op 5 minuten afstand (met waterskibaan), een hele grote kinderboerderij iets verderop, een pluktuin en meer. En met de auto ben je in 25 minuten in Groningen stad of op de Drentse hei.